Wie ben ik?

bIMG_2399 Hallo!
Super leuk dat je op mijn blog kijkt en toch een beetje nieuwsgierig bent geworden naar het meisje achter dit blog! Mijn naam is Fieke Krol en ik ben 15 jaar, ik doe op dit moment 4 havo en ik ben nogal gek op fashion, beauty en lifestyle.
Ik hou van schrijven en fotograferen. Als je deze dingen combineert kom je al snel op mijn blog uit. Verder ben ik meestal vrolijk, heel impulsief en kan ik net zo gelukkig worden van een dagje bij de dieren als een nieuw paar schoenen.
Zonder iets op mijn lippen Ik woon in Limburg (tegen Brabant aan) en mijn ouders hebben een melkveebedrijf. Thuis hebben we 150 koeien en natuurlijk kalfjes. Ook hebben we een stel katten, een paar scharrelkippen en ik heb een paard. Ik kan me echt geen leven voorstellen zonder al die dieren en ik wil na mijn studie het bedrijf overnemen!
De combinatie beauty en koeien is misschien een beetje raar maar ik ben ook wel raar.
bIMG_2370 Als ik niet bij de dieren of aan het bloggen ben zit ik ergens in mijn kamer op mijn telefoon allerlei irrelevante internetshit te zoeken of ben ik aan het chillen met vriendinnen. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren (als het niks met school te maken heeft tenminste) en ik probeer ondanks de horde bloggers toch uniek te zijn en mijn eigen draai aan dingen te geven!
wpid-instasize_2014_11-_-75843.jpg.jpeg

Ik hoop dat je iets wijzer bent geworden en dat ik je nog een keer terug zie! ❤

Advertenties

2 reacties op ‘Wie ben ik?

  1. Cheyenne schreef:

    Heej Fieke. Leuke site en leuk blog! Ik ben het, Drawerlover (van Bokt) die je heeft geholpen met je logo. Echt superleuke site en dat ik er aan heb meegeholpen

    Like

Lief dat je een reactie wil achter laten, ik lees ze allemaal met veel plezier! Als je een blog hebt probeer ik altijd een kijkje op jou blog te nemen en een reactie achter te laten! x

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s